klik jer!!!

Thursday, October 14, 2010

blajar shoot,,,

assalmualaikum,,,,
ape khbar semua,,,,harap sht yer,,,,
arini aku nk cte skt tntg aku blajo snap gmbr,,,
tu pon gne kmera membr aku,,,
membr aku ni memg the best,,,
xkdkt,,,
ok, nie la gmbr aku tgkap,,,,
lukisan arnab aku untuk proposal final,,,he3

periuk kera,,,,membr aku pnye proposal,,,

dua batang pensil yg sehati sejiwa ngan kertas lukisan,,,,


hentam sje la,,,,,




pandangan poster aku dari sudut yg aku pon xthu mcmne??
ok,,,smpai sni jer aku post,,,sje jer nk update blog,,,
kih2,,,,,
ops lupe lak,,,,
DATANG LAH BERAMAI2 KE PESTA KONVO
DI
UPSI!!!!!
DATANG LAH MEMERIAHKAN LAGI SAMBUTAN!!!




Saturday, October 9, 2010

makan beramai2....

assalmualaikum semua
arini long nk post tntg aktiviti makan
beramai2 yang di adakan
untuk ,,,,,
entah la,,,,



kiteowg pakat ramai2 nk lepak mam
coz 1ari xmam,,,,lapo,,,,,
sebelum makan pon kiteowg sempat
snap gambr,,
ini antara gelagat kiteowg,,,








jgn berebut k,,,,,

kenape senyum2 mirul???




knpe tercengang tu aripppp???




manje2 ea,,,,



lastly,,,
thank banyak yer kawan2,,,memg best
he3
k la,,,,tilam n bantal ksygan along dah panggil,,,,
jom tdo,,,
selamat malam,,,,,
zzzzzzzzz

Monday, October 4, 2010

kemurungan melanda diriku,,,

aku impikan kegembiraan dalam hidup aku,,,,tp knpe kemurungan yg muncul,,,aku jelez tgk kwn2 aku yg sentiase gembira,,,aku nk jd mcm dieowg tp aku xmampu,,,aku sentiase dihimpit oleh kesedihan,,,sedih,,,,satu perkataan yg cukup bermakne dalam hidup aku,,,,perkataan ni serg membuat aku mnitska air mata,,,,aku bukan nk jd mat jiwang tp nie la yg tgah aku lalui,,,tatkala kwn2ku sedg bergembira, aku sedih tp aku akn sentiase wt muke senyum,,,gembira,,,,

ermmmmmm