klik jer!!!

LUAHAN HATI

31.8.2010
selasa ( 8.21 p.m )

arini along rase best sgt coz dpt sme2 bergambar ngan membe2 yg 1 coz n sem dgan along,,best gler,,,bdak2 ni memg pandai bergambr,,,lain la along, memag dlahirkan xpandai bergambr,,,entah la,,,pd mase yg sme along sbnarnya xthu pe yang ade dlm dri along,,,along xnk dianggap sebgai peniru,,,along kusut coz dalam hdup along ni along xthu pe klbhan along,,,along bukan pe, along nk brjya tp along xde kyakinan lbh2 lg ble berhadapan ngan org,,,along hidup mcm xde hala tuju,,,hala tuju dalam semua benda,,,mcm byi yg br lahir,,,walhal umo dah 20thn,,,ermmmm,,,,along sering termenung n teraba-raba mencari siapakh along yang sebenarnya,,,spe along??along tu sape??layak ke along mendapat kjyaan n kbhgian dalam hidup along,,,smpai sni dulu la ea luahan ati along,,,ade mse kang along post lg k,,,,tata,,,,arelif monteiro,,,


28.8.2010
sabtu ( 12.22 p.m )

al hamdullillah,,,,bersyukur terhadap Allah kerana memberikan along peluang untuk hidup lagi pada hari ini,,,,rasenye dah hampir 2 mggu kita menjalani ibadah pose,,best kan bulan pose ini,,banyak pahala yang kita boleh dapat,,,tapi bergantung gak pada niat kita,,,niat kene lah betul,,,hu3,,,along tulis warkah ni bukan ape pon,,,sje nk hilang kan tension kt kpale ni,,,banyak mslh tengah along hadapi skunk ni,,,bukan hal stdy tp kshtan ibu along,,,ermmmm,,,rase mcm nak je kuar dari u ni then g keje untuk bantu family along,,,tp along kne kuat,,,ni harapan ibu along,,,die nk along jd insan yang mampu ubah keadaan fmily along,,,along akn jadi happy wlaupon along ngah sedih,,,,huhuhu,,,,