klik jer!!!

Monday, September 20, 2010

mula kuliah,,

kuliah!!kulia!!kuliah!!!nie la perkataan kramat bg aku,,bukan aku xsuke tp ade udang diseblik nie semua,,,( asgment la,,he3 ),,,aku blik upsi ari jumaat pg,,smpai upc kul 3ptg,,,blik awl dgn harapan aku akan melaksanakan tugasan yg diberikan oleh lect aku,,banyak tu memg bnyk tp ape nk wt kan,,,nk berjye la katekan,,,banyak keje aku yg tertgguh,,,bukan malas tp xthu,,,he3,,banyak ek alsn aku,,tp sekurg2nye aku wt la jugak kerje,,,,

isnin,20hb 9 10...aku mula melgkah ke upc yg dah 2 minggu aku tinggalkan,,he2,,bgn pg jer aku ciap2 g kuliah,,g tungu bas dgn membr2 aku,,,sekepala,,,semse dlm menanti bas, aku dpt informasi tentg satu good news,,,kuliah aku dibatalkan,,yahoo,,,tp aku tetap g kampus,,,lepak kt librry,,,smbil hafal sajak yang akn aku deklamasikan pd ari rabu nie,,,,xsbo rasenye,,,he3,,,mcm pandai jer ek,,,tp kite kne try dulukan??mane la thu ade bakat terpendam,,,he3,,,k la kawn2 aku cabut dulu k,,,kuih raya tgh tunggu aku,,,kang aku post lg ktatatatatata,,,,,,,,zzzaaaazzzzzssssss!!!!!

celoteh raya

aslmualaikum salam bitara,,,,,he3,skema abis ek,,,sjer jer nk post,,,hilangkan tension wt asgment,,,ops,,,lom wt lgi,,,he3,,,sblum tu aku nk cite la pasl smbutan ari raya aku n family,,aku rase thn nie la raya paling xbest,,,:(,,bukan per, aku xberaya mana2 pon,,,tu yang sedih,,,,mklum la ade tugas yg perlu aku lkukan untuk fmily aku,,,aku harap korang semua mempnyai smbtan ari raya yang best kan??suasana mlm raya yg dipenuhi dentuman mercun dan meriam kan???tul x???

korang banyak x dapat wit raye??msti xdpt kan???kan dah besar or korang bodek sedra2 korang,,,eiiiiikkk,,xmalu,,,dah besar panjang pon nk wit raya,,,he,,,,aku xde cte nk cite kt korg tntg raye aku thun nie,,,nk post gmbo pon xde,,xde mood beraya,,,k la aku undur diri k,,,sblum tu aku susun sepulh jari mohon kemaafan kepada semua yg kenal aku,,,xkenl pon sekali,,,hehe,,,k wslm,,,,

Thursday, September 2, 2010

berbuka pose,,,,bersama at23,,,

along kembali memblog
kali ni along nk post tentg mjlis buke pose ngan member,,,
ni antara gelagat smsa,ketika n slps bbke,,,

hai che mat,nk berbuka pon blh snap gmbo,,,bgs2,,tp gmbo sape tu
yg kau amek???


shhh!!!khusuknyer korang dgr ustazmalankolik bg mukadimah sblm
menjamu selera,,,jgn tertipu ngan kata2nye,,kih3,,,




rajinnye mengemas,,,pasni blh la kems kuo sblm raya k,,,kih3,,,


ape yang di pikirkan oleh pox??xthu doa nk berbuka ker???kih3,,,

Wednesday, September 1, 2010

revolusi wajah2 ceria at23 bermula,,,

1,,,
2,,,,,
3,,,,,,,
seeeennnnnyyyyyuuuuummmmm
klik!!!!!!
tersnaplah wajah2 ceria,,,,sesi fotografiii,,,

senyum sakan ni ade pape yang mlucukan ker???

aksi yang terbaik,,,nk terbang xjd coz manusia
lahir tanpa sayap,,,zamey wt aksi yang mnarik,,,,,seperti burung terbang,,,



dua orang jejaka at23 yang membuat aksi pelik,,huhu,,


ni gambar along tengh ktwa,,,,, xthu knap????


sabar yerk,,,anda xboleh berbuka lg,,,jam br kul 1 ptg,,,he3


huhu,,,mimik muka yang tuttttt,,,,mlssss bicara,,,



suker la tu muka msk blog,,,he3,,



yer nk per cik kak,knape mulut ternganga beso sgt,,huhuhu,,,



anak saper la nie???lawa susunan gigi anda,,,hahaha,,,
antara wajah2 ceria at23 semasa nk beregambar,,,
senyum sukmo,,,,
smile always,,,,
: )

at23 sem 1 berposing,,,

31.8.2010 10.45a.m...
kteowang dikehendaki pergi ke kampus untuk proses fotografi
bdk sem 1 (at23)
ini antara adegan2 yang berlaku,,,



wah,,senyman bdk at23 yang kgembiraan untuk bergambar,,,,huhu2


ape yang korang tgk tu,,,,ade awek lalu ker???huhu,,




sungguh bergaya,,,,posting bdak2 bakal cikgu kelak,,,he3,,,sesuai???



gaya bebas ke??siap nk bertumbuk lg,,,relax2 la,,,senyum sokmo,,,


knape ni??ingat umah ker???or penat menunggu,,,nk bergambr pon kene menunggu ek,,
ingat naek bs jer

apepon korang memg best,,,
at23 pasti dapat di pulihkan dgn adenya korang,,
buktikan,,,

at23 sesi 10/11 boleh!!!!!