klik jer!!!

Wednesday, September 26, 2012

daun adalah diri-diri

daun - daun itu
ramah berbahasa
sesamanya di ranting
tentang kembang yang mewangi
tentang buah yang manis
bila sampai waktu
lahir di ranting tinggi

daun - daun itu
dibelai tangan bayu
lembut dan manja
bagai sang perawan
di kamar malam perkasihan
dalam dakapan seorang suami

daun - daun itu
kesetiaannya tunduk menerima
hukum alam
selamat tinggal wajah hijauku
merasa gering dan uzur
nafasnya digertus waktu tua
terbaring di atas bumi
terasing....

Saturday, September 8, 2012

kerja keras bersama


alhamdulillah,,rumah aq hampir 70% siap dibersihkan... kerjasama yang ditunjukkan oleh kawan2 ku begitu memeranjatkan aku,,,hahaha,,,,kesian kwn aq sampai sakit kaki die,,,hahaha,,,pelan2 lama2 siap la kan???memang best la dapat kemas umah,,,rasa berbaloi dah skunk,,,

penat jangan mengeluh yer,,,buat dgn ikhlas,,,,gurau,,,



p/s : jangan jadi pengelat,,,hahahah,,,,gurau je,,,jgn marah,,,citer sini habis sini la eh,,

untuk dia


moooonnniiiinnnkkkk semua blogerrr,,,,

bangun2 je terus bukak lagu UNTUK DIA,,,lyn dengan member2 aq..hahhaha


p/s : selalulah ceriakan harimu dengan senyuman...

Friday, September 7, 2012

konsep blog baru

assalamualaikum,,,,

alhamdulillah, aq kembali mengupdate blog aq atas desakan kawan aq,,,,aq harap kali ni aku akan mengaktifkan diri aq sebagai pembloger yang berkaliber,,,hahaha,,,,selamat datang ke blog aq nie,,,,


konsep lama :



konsep baru :




pertukaran konsep ini sebab nk wat blog aq dapat nafas baru,,,hahah,,,,


p/s : cite sini abis sini la ea,,,