klik jer!!!

Monday, September 20, 2010

mula kuliah,,

kuliah!!kulia!!kuliah!!!nie la perkataan kramat bg aku,,bukan aku xsuke tp ade udang diseblik nie semua,,,( asgment la,,he3 ),,,aku blik upsi ari jumaat pg,,smpai upc kul 3ptg,,,blik awl dgn harapan aku akan melaksanakan tugasan yg diberikan oleh lect aku,,banyak tu memg bnyk tp ape nk wt kan,,,nk berjye la katekan,,,banyak keje aku yg tertgguh,,,bukan malas tp xthu,,,he3,,banyak ek alsn aku,,tp sekurg2nye aku wt la jugak kerje,,,,

isnin,20hb 9 10...aku mula melgkah ke upc yg dah 2 minggu aku tinggalkan,,he2,,bgn pg jer aku ciap2 g kuliah,,g tungu bas dgn membr2 aku,,,sekepala,,,semse dlm menanti bas, aku dpt informasi tentg satu good news,,,kuliah aku dibatalkan,,yahoo,,,tp aku tetap g kampus,,,lepak kt librry,,,smbil hafal sajak yang akn aku deklamasikan pd ari rabu nie,,,,xsbo rasenye,,,he3,,,mcm pandai jer ek,,,tp kite kne try dulukan??mane la thu ade bakat terpendam,,,he3,,,k la kawn2 aku cabut dulu k,,,kuih raya tgh tunggu aku,,,kang aku post lg ktatatatatata,,,,,,,,zzzaaaazzzzzssssss!!!!!

No comments:

Post a Comment